Op zoek naar garage mulder almere review?

 
 
garage mulder almere review
Garage Mulder ANWB Garagereviews garage ALMERE.
De Strubbenweg 4 ALMERE. terug naar zoekresultaat. Deze garage wordt beoordeeld met. Service en diensten. Beoordeel deze garage. Sortering op: Datum aflopend. 3 van de 4 reviewers raadt deze garage aan. vd Bos, 02 april 2016. Betrouwbaar, meedenkend en goede prijzen. ik raad deze garage aan. Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten. We hebben onze twee auto's' al een aantal jaar in onderhoud bij Mulder. Onze ervaring is een altijd vriendelijke en persoonlijke receptie, meedenkend en meewerkend ook in overwachte situaties, duidelijke communicatie over de werkzaamheden en scherpe prijzen ook voor bijv. Voor ons een garage waar we op kunnen vertrouwen. Reactie van de garage eigenaar op Betrouwbaar, meedenkend en goede prijzen. Meld misbruik Meld misbruik. Je hebt misbruik gemeld. Oostvaarder, 02 april 2016. Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten. Garage Mulder was eerst gevestigd aan de Markerkant zie ook review daar.
Garage Mulder te Almere Autobedrijf Autokopen.nl.
een werkplaatsafspraak maken. Route en kaart. Garage Mulder De Strubbenweg 4. 1327 GE Almere. Bekijk het telefoonnummer 036 5337058. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het laatste autonieuws, acties en autotests direct in je mailbox. Volg ons op social media.
Autobedrijf: Garage Mulder B.V. uit Strubbenweg 4, 1327 GE ALMERE AutoScout24.
IK lees heel veel goede recensies over deze garage Mulder in Almere en vraag mij dus ook af of ik het over dezelfde garage heb. Mijn ervaring met deze garage is SLECHT SLECHT SLECHT Ik ben zelf monteur, en was wel benieuwd hoe garage Mulder met dit garantie werk zou om gaan.
Garage Mulder Reviews.
Door aan de rechterkant te klikken op Geef zelf een review kunt u ook zelf een review achterlaten. U kunt zo middels een ranking aangeven hoe u vindt dat Garage Mulder uit Almere scoort op onderdelen als de verkoper of servicemonteur, de uitleg, de kennismaking, de bereikbaarheid en de proefrit.
Beoordelingen Vakgarage Mulder Klantenvertellen.nl.
Richard uit Almere. Reden bezoek: Onderhoud en/of APK. Ervaring: Wij worden altijd goed geholpen door Richard de Koe. Hij is een topmedewerker bij garage Mulder. Wij zijn tevreden met de service en reparatie van Garage Mulder. Top, ga zo door.
Beoordelingen Vakgarage Mulder Klantenvertellen.nl.
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK. Ja, ik beveel dit aan. geen uit Almere. Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel. Ja, ik beveel dit aan. Erik uit Almere. Reden bezoek: Onderhoud en/of APK. Ervaring: Onze ervaring met Garage Mulder is altijd goed.
Grootste occasiondealer in Almere, Flevoland Garage Mulder.
Occasiondealer en garage in Almere, Flevoland. Garage Mulder is één van de grotere ondernemingen op het gebied van mobiliteit in Nederland. Haar geschiedenis gaat terug tot 1990. Door steeds in te spelen op de continu veranderende vervoersvraag levert Garage Mulder een diversiteit aan producten en diensten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
Garage Mulder Almere Skodaforum.nl.
Wellicht nuttig om erbij te vermelden dat garage Mulder in Almere een vakgarage is, geen Skoda of zelfs maar VAG-dealer. Het is overigens inderdaad een prima service! turboturbo en Cordoba vinden dit leuk. Kuikuhnek Senior Member Donateur. Excuus, inderdaad geen VAG garage. Ze verkopen diverse merken en onderhouden dus ook van alles. Peter-036 vindt dit leuk. Desalniettemin een waardevolle review lijkt me, voor ons 2e hands Skoda kopers turboturbo, 05-10-2014.
Garage Mulder B.V. Reviews ervaringen Autobedrijf.tevreden.nl.
De Strubbenweg 4, 1327GE Almere. Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met Garage Mulder B.V. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van onze review richtlijnen en redactiebeleid.

Contacteer ons