Op zoek naar garage park almere?

 
 
garage park almere
Garagebox kopen in Almere GaragePark Almere XXL.
Ook is je box volledig naar wens samen te stellen. GaragePark Almere XXL is net als alle andere vestigingen zeer gemakkelijk te bereiken. Vanaf de A6 en A27 is het park zeer goed bereikbaar en Almere XXL is met een busje of auto zeer toegankelijk.
Open Dag GaragePark Almere XXL / Zeewolde XXL GaragePark.
Als je nog op zoek bent naar een grote werkruimte, opslagruimte of klusruimte in de regio Almere, kom dan vrijblijvend langs om onze showbox te bekijken en je te laten informeren over alle mogelijkheden. Je bent van harte welkom tussen 1200: en 1300! Tijdens deze Open Dag kunnen we je ook informeren over onze allernieuwste park: GaragePark Zeewolde XXL!
Open Dag GaragePark Almere XXL GaragePark.
14 mei 2016. bel gratis 0800 22 33 224. Open Dag GaragePark Almere XXL. Op zoek naar echt veel ruimte? GaragePark Almere XXL biedt je de oplossing! De boxen zijn met hun 29m2 enorm! Ze hebben een doorrijhoogte van 2.90 meter.
GaragePark Goed beveiligde garageboxen te koop en te huur.
GaragePark Almere XXL. GaragePark Apeldoorn XXL. GaragePark Purmerend Baanstee. GaragePark Amersfoort de Isselt. GaragePark Amersfoort de Hoef. Garagepark Zeewolde XXL. Informatie over GaragePark. Veelgestelde vragen over beleggen. 0800 22 33 224. GaragePark: De veiligste garageboxen van Nederland te huur te koop. De veiligste garageboxen van Nederland. Bekijk hier ons nieuwste park: Rotterdam.
A.s. zaterdag Open Dag GaragePark Almere en Purmerend GaragePark.
Er zijn nog maar 2 units te koop! Omdat we bijna uitverkocht zijn op Almere, zal dit voorlopig de laatste Open Dag zijn. We zijn aanwezig van 15.00 17.00 uur. Uiteraard hebben we een passende feestelijke actie bij deze Open Dag.;
Nu in de verkoop: GaragePark Almere XXL GaragePark.
Toch hebben we tijdens de verkoop en verhuur van dit park gemerkt dat er behoefte is naar nog meer ruimte, het liefst nog groter. We zijn aan de slag gegaan en hebben een uitermate goede locatie gevonden nabij Almere Centrum.
Garagebox voor opslagruimte in Almere Kopen huren.
Impressie van het park. Met een totaal van 230 garageboxen bestaande uit vijf verschillende types, biedt GaragePark Almere ruimte voor klussers en verzamelaars die net even wat meer opslagruimte nodig hebben. Ook zijn deze units uitermate geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar werkruimte met postadres of autoliefhebbers die graag een of zelfs meerdere voertuigen willen stallen.
Open Dag GaragePark Almere en Purmerend GaragePark.
Beide parken zijn momenteel volop in de bouw! Kom op de Open Dag en profiteer van de speciale actie.: Actie bij een bezoek aan de Open Dag op GaragePark Almere.: Bij aankoop van een box na een bezoek aan de Open Dag een gratis vloercoating!
Garagebox huren in Almere GaragePark Almere XXL.
Zo worden de ruime garageboxen door veel ondernemers en ZZPers gebruikt als werkruimte, maar ze zijn ook zeer geschikt voor het opslaan van waardevolle spullen of het stallen van een voertuig zoals een motor, boot, caravan of camper. GaragePark Almere XXL is zeer goed bereikbaar vanaf de A6 en de A27 en met een busje of auto kom je makkelijk het park op.

Contacteer ons