Meer resultaten voor garage kopen almere

 
 
garage kopen almere
Garagebox Almere. Huren, kopen of als belegging bij Boxx Garageparken.
HUREN, KOPEN OF BELEGGEN? In Almere bieden wij garages aan voor huur, koop of als belegging. Zowel particulieren als bedrijven kunnen in Almere onze luxe garages huren om spullen in op te slaan, te gebruiken als magazijn, hobby of werkruimte. Huurders hebben 24 uurs toegang tot ons goed beveiligde park en binnenhal. Letterlijk je eigen plek hebben, geeft je als particulier of als bedrijf een lekker en zeker gevoel. Als garage eigenaar profiteer je van de laagste prijzen, door de unieke grondconstructie, en onze uitgebreide Boxx service!
Garagebox te koop, Wormerweg 4 G 45, 1311XB, Almere.
1311 XB ALMERE. Op zoek naar opslagruimte, bedrijfsruimte of hobbyruimte? GaragePark Almere telt 230 multifunctionele, goed beveiligde garage-/bedrijfsunits in de vorm van garageboxen. Het park is sinds haar oplevering in juli 2011 een schot in de roos voor menig ondernemer.
Beleggingspand Almere 4 garageboxen.
GaragePark biedt kleinschalige garage-/bedrijfsunits garageboxen aan op een park met vele faciliteiten en een goede beveiliging. Op GaragePark Almere is de eerste fase, bestaande uit 127 units, volledig in gebruik genomen door een grote verscheidenheid aan gebruikers en voor vele verschillende doeleinden.
Bolderweg 20 89 in Almere 1332 AV: Garagebox te koop. Siewe Makelaars.
GARAGEBOX ALMERE, THE BOXX ALMERE, BEDRIJFSRUIMTE ALMERE. Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs 32.400, kosten koper Specificatie Inclusief BTW Servicekosten 2500, Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Aantal woonlagen 0 woonlaag Energie Eigendom Eigendom Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG.
Vind garage te koop in Garages en Parkeerplaatsen op Marktplaats.nl.
Tevens geschikt als beleging brengt, 100 euro per maand aan huur op, geen verdere kosten aan vvh geen, stroom in garage. Cadier en Keer, LI. garageboxen / opslagruimtes te koop 2x21m2 GARAGEPARK ALMERE. Te koop 2 garageboxen op het garagepark almere; wormerweg 4g1 en 4g2.
Vind garagebox te koop in Garages en Parkeerplaatsen op Marktplaats.nl.
Tevens geschikt als beleging brengt, 100 euro per maand aan huur op, geen verdere kosten aan vvh geen, stroom in garage. Cadier en Keer, LI. garageboxen / opslagruimtes te koop 2x21m2 GARAGEPARK ALMERE. Te koop 2 garageboxen op het garagepark almere; wormerweg 4g1 en 4g2.
Garagebox voor opslagruimte in Almere Kopen huren.
Box huren vanaf selectedbox.price_rent00, Box kopen vanaf selectedbox.price_buy00., 1311 XB Almere. Telefoon: 0800 22 33 224. Meer info ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang, naast meer informatie over deze locatie, leuke nieuwtjes en andere updates over GaragePark!
Garagebox te huur en te koop, Randstad 22, 1316BM, Almere.
Wegens het enorme succes van GaragePark Almere, hebben wij besloten hier een tweede park te openen genaamd GaragePark Almere XXL. Het nieuwe park zal voorzien zijn van maar liefst 27 Type XXL-units die gebruikt kunnen worden als opslagruimte, werkruimte of klusruimte.
Mooie garageboxen beschikbaar bij Garagepark Polderbox Almere Deze Week.
Met korting met de bus naar start wandeltocht ALMERE De bussen van allGo en R-net in Almere zijn een prima start voor een wandeltocht van. Computer en iPad cursussen voor senioren starten weer HAVEN CENTRUM Senior-Live gelooft dat niemand te oud te is om iets nieuws te leren.

Contacteer ons