Resultaten voor hemelaar garage almere

 
 
hemelaar garage almere
Autobedrijf Hemelaar in Almere failliet Automotive Management.
Autobedrijf Hemelaar in Almere failliet. Autobedrijf Hemelaar, handelend onder de namen Vakgarage Hemelaar en Inqar Almere, is failliet. Het faillissement kwam voor de partners van het bedrijf als een complete verrassing. Vorige week heeft de rechtbank Midden-Nederland het faillissement uitgesproken.
Autobedrijf Hemelaar B.V. in Almere, 1314 AR Garages op AutoScout24.
Op AutoScout24 vindt u de juiste gegevens van Autobedrijf Hemelaar B.V. in Almere 1314 AR, inclusief adres en telefoonnummer. Almere bevindt zich in de provincie Flevoland. Autobedrijf Hemelaar B.V. biedt u garageservice aan met: Garage. Zoekresultaten: Garages rondom Autobedrijf Hemelaar B.V.
Autobedrijf Hemelaar Bv Almere 1314 AR Almere, Markerkant 14 4, KAMER VAN KOOPHANDEL NUMMER 39070980. Kompass Professionnel.
Autobedrijf Hemelaar BV. Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien. Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien. Dienst prijs oproep. Dit telefoonnummer, beschikbaar voor 5 min, is geen nummer van de ontvanger, maar een nummer van een dienst die u zal doorverbinden met die persoon. Deze dienst wordt geproduceerd door Kompass. Waarom dit nummer? Dienst gratis oproepen. Dit nummer, slechts 30 minuten beschikbaar, is niet het nummer van uw correspondent maar het nummer van de dienst die u zal doorverbinden met deze persoon Deze dienst wordt geproduceerd door Kompass. Waarom dit nummer? Alle lijnen zijn op dit moment bezet, probeer opnieuw binnen enkele ogenblikken. Bedrijven die u kunnen interesseren.: Cooperatie Auto Service W. AES Auto Electric Service. Noble House BV. Stijvers Auto's' BV. John Gold International B. Kraan Holding BV. Intramco Europe BV. Auto Service Anadolu VOF. Freeroad 1 BV. Autobrockhoff Almere BV. San-Sel Cars BV. Garage Dorestad BV.
Klacht over Vakgarage Hemelaar? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Onze ervaringen met Vakgarage Hemelaar te Almere: Na goede verhalen van derden zijn wij bij Garage Hemelaar uitgekomen voor het onderhoud van een Mini Cooper uit 2003. De garage bevind zich op loopafstand voor ons, waardoor dit samen met de.
Eigenaar autobedrijf Hemelaar maakt doorstart na faillissement Automotive Management.
Eigenaar autobedrijf Hemelaar maakt doorstart na faillissement. Jamie van den Brink maakt een nieuwe start in de autobranche nadat zijn bedrijven, Autobedrijf Gelderland Holding en Autobedrijf Hemelaar, failliet zijn verklaard. Dat meldt hij aan Automotive. Autobedrijf Gelderland Holding werd op 23 augustus failliet verklaard, Vakgarage Hemelaar op 6 september.
Garage in Almere voor uw auto Vakgarage.
Maak een vrijblijvende afspraak bij een van de Vakgarages bij in in de buurt van Almere. Garage in Almere. Het regelmatig laten onderhouden van uw auto is zeer belangrijk voor zowel het behoud van de waarde als voor de veiligheid.
Faillissement Autobedrijf Hemelaar B.V. te Almere F.16/16/503 FaillissementsDossier.nl.
Vakgarage Hemelaar te Almere Flevoland is door de rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.16/16/503. De hoofdactiviteit van Autobedrijf Hemelaar B.V. is handel in en reparatie van autos, motorfietsen en aanhangers.
Handelsprijzen.
Vakgarage Hemelaar Markerkant in Almere Autogarage Autogarage.nl.
Er is nog geen beoordeling geplaatst voor Vakgarage Hemelaar Markerkant Almere. Wees de eerste en schrijf een review! Bent u op zoek naar autogarages in Warmond die dezelfde diensten aanbieden als Vakgarage Hemelaar in Almere? Vind hier auto bedrijven met de volgende diensten.:

Contacteer ons