Resultaten voor garage mulder almere klachten

 
 
garage mulder almere klachten
Autobedrijf: Garage Mulder B.V. uit Strubbenweg 4, 1327 GE ALMERE AutoScout24.
Garage Mulder B.V. Simone, uit Almere. Contact established by AutoScout24. Dit autobedrijf is zeer zeker aan te bevelen bij iedereen die het maar horen wil. Dit autobedrijf is zeer zeker aan te bevelen bij iedereen die het maar horen wil. Garage Mulder B.V. Willem Ruiter, uit Zaandam. Contact established by AutoScout24. Als autozoekende terecht gekomen bij Garage Mulder. De ontvangst was hartelijk en zeer attent en voorkomend, geen opdringerigheid maar alle rust en aandacht voor mijn wensen. Bij de aflevering hetzelfde beeld, alles was correct voor elkaar en weer alle rust en aandacht voor mij als klant. Op en top klantgericht hetgeen ook tot uitdrukking kwam twee weken na de aankoop, telefonisch werd er geïnformeerd of ik als klant tevreden was en of er nog vragen of klachten zouden zijn.
Beoordelingen Vakgarage Mulder Klantenvertellen.nl.
Richard uit Almere. Reden bezoek: Onderhoud en/of APK. Ervaring: Wij worden altijd goed geholpen door Richard de Koe. Hij is een topmedewerker bij garage Mulder. Wij zijn tevreden met de service en reparatie van Garage Mulder. Top, ga zo door.
Beoordelingen Vakgarage Mulder Klantenvertellen.nl.
Reden bezoek: Onderhoud en/of APK. Ja, ik beveel dit aan. geen uit Almere. Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel. Ja, ik beveel dit aan. Erik uit Almere. Reden bezoek: Onderhoud en/of APK. Ervaring: Onze ervaring met Garage Mulder is altijd goed.
Bekijk de occasions van Garage Mulder in Almere, Flevoland.
Wij zijn al meer dan 25 jaar uw vertrouwde occasiondealer in Almere. Het unieke aanbod wordt gevormd door een ruime hoeveelheid aan streng geslecteerde en scherp geprijsde BOVAG occasions. BOVAG staat voor bond van garagehouders en is een overkoepelende brancheorganisatie.
Grootste occasiondealer in Almere, Flevoland Garage Mulder.
Occasiondealer en garage in Almere, Flevoland. Garage Mulder is één van de grotere ondernemingen op het gebied van mobiliteit in Nederland. Haar geschiedenis gaat terug tot 1990. Door steeds in te spelen op de continu veranderende vervoersvraag levert Garage Mulder een diversiteit aan producten en diensten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
Klacht over Vakgarage Hemelaar? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Onze ervaringen met Vakgarage Hemelaar te Almere: Na goede verhalen van derden zijn wij bij Garage Hemelaar uitgekomen voor het onderhoud van een Mini Cooper uit 2003. De garage bevind zich op loopafstand voor ons, waardoor dit samen met de.
Klacht Autobedrijf Mulder: rekening voor iets wat de klacht niet heeft weggehaald Klachtenkompas.
Want ik krijg het bericht dat mijn email nog niet afgeleverd kan worden. Maar ze hebben volgens mij helemaal niets gedaan aan de auto want allebei de klachten zijn niet verholpen maar wel in rekening gebracht. Autobedrijf Mulder Datum. Beste heer de Wit., Onze Aftersales Manager Charles van der Geest zal vandaag telefonisch contact met u opnemen om deze klacht met u te bespreken. Met vriendelijke groet., Namens Autobedrijf Mulder., Frans de Wit Datum. Ik ben net gebeld en mij werd medegedeeld dat dat het standaard onderzoek bedrag is die 6500, ik vertelde dat ik dat van te voren had moeten horen. Hij was het eens dat de communicatie niet echt goed is verlopen en hij bood aan om een nieuwe afspraak te maken en dat dan niet opnieuw de onderzoekskosten in rekening worden gebracht en op de nieuwe rekening de helft van de kosten gestorneerd zal worden. Ik zit nu dus te wachten op de nieuwe afspraak van zodra het onderdeel binnen is. Frans de Wit Datum. Mijn mobiel lag vrijdag aan de oplader en ik zag dat een voice-mail bericht was ingesproken door een mederwerker van Garage bedrijf Mulder in Dordrecht.

Contacteer ons